Wat gaan we doen?

Eén stap tegelijk

Scroll down

Wat gaan we doen? Om te beginnen gaan we op een verrassend eenvoudige manier een aantal dingen in je leven nét even iets anders aanpakken. Dat begint met bepalen wat nu echt belangrijk voor je is. Op basis daarvan ga je in kleine stappen dingen anders doen. Inderdaad, met de nadruk op DOEN. Geen drastische koerswijziging, het begint met details.

 

Keep it simple!

Ik hoor je denken: als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. En jij wil graag dat er wat verandert. Klopt toch? Juist daarom beginnen we klein. Want weet je wat het mooie is? Een detail veranderen is niet zo spannend en ingewikkeld. Dus nee: we gaan je leven of je werk niet drastisch omgooien. Neem van mij aan: de kracht van verandering zit in KLEINE dingen. Al ooit eens wakker gehouden door 1 irritant mugje? Precies.

 

Reserveer tijd

Al die kleine stapjes gaan we belangrijk maken. En dat kost tijd. Gelukkig is er tijd genoeg, want een week heeft 168 uren. Daarom gaan we tijd reserveren. Om motivatie te verzamelen. Om samen te zitten. Om rustig adem te halen en te analyseren. We smeden plannen, stemmen ze af en voeren ze uit. We houden wat goed is, nemen afscheid van wat niet functioneert. Met goed gereedschap vergroten we de kans van slagen.

 

Volhouden

Let op, nu komt-ie: gewoonten veranderen én dat lang volhouden is een lastige combinatie. Daarom is het verstandig dat je een vakman inschakelt. Zo krijg je helder inzicht in je nieuwe realiteit en leer je er praktisch mee omgaan. Noem het: ‘wijze raad’ succesvol en prettig in praktijk brengen. Hoe ga jij om met jezelf? Met je bedrijf of met je werk? Met je gezin en je leven? Als Organiserend Coach help ik je om je PERSOONLIJKE ORGANISATIE duurzaam om te zetten in een nieuwe manier.

 

Vraag jezelf eens af: wat wil ik?

  • Ik wil een betere balans tussen werk en privé
  • Ik ren maar door, maar waarheen?
  • Ik word geleefd door de waan van de dag
  • Het lijkt wel of er steeds minder uit mijn vingers komt
  • Ik heb het gevoel dat alles me overkomt