Referenties

"What you see is what you get"

Scroll down

Wat zeggen anderen over Sas?

Het leek mij een goed idee om aan klanten wat kernwoorden te vragen. Beter dat zij het zeggen dan ik, nietwaar? Daar kwam het volgende uit: betrokken, vertrouwd, betrouwbaar, zelf startend vermogen, biedend, gevend, vasthoudend, doorzettingsvermogen, onderzoekend, pionier, reflecterend, bedachtzaam, kritisch, doorvragend, goede luisteraar, niet veroordelend, niet vrijblijvend, coach voor mentale/ fysieke gezondheid (preventief).

 

“Met zijn inspirerende, energieke en betrokken aanpak hielp Sas mij in zes sessies van mijn uitstelgedrag af. Iets waar ik echt al jaren tegenaan liep. Gerard is recht door zee, oprecht en duidelijk. Hij benut zijn humor en inlevingsvermogen om in no-time zichtbaar resultaat te boeken. Ik gun iedereen een paar sessies met deze gepassioneerde vakman!”

 

“Gerard is op mijn pad gekomen tijdens mijn burn-out en heeft mij door zijn eigenwijze van aanpak weer de juiste richting heen geduwd. Door de inbreng van zijn handvatten en nuchtere eenvoudige kijk op dingen bekijken en dingen aanvaarden mij weer aardig op de rit gekregen. Veel samen gelachen en gehuild hij wist mij op de juiste manier te stimuleren om dingen toch echt anders te gaan doen. Bij mij thuis roepen ze zelfs dat hij een standbeeld moet krijgen door de verandering die hij in mij heeft losgemaakt. ”

 

“What you see is what you get: Gerard is een adviseur/coach/mensen mens die op basis van GBV – gezond boeren verstand – zijn klanten aanstuurt en daarbij er niet voor schroomt om een kat een kat te noemen – niet om de hete brij heen draaien, maar zaken bij hun naam noemen. Een meedenker die een compleet en netjes afgerond product achterlaat.”