FacebookTwitterLinkedIn
Duchenne vv Geldrop

Vrijwilligersavond van vv Geldrop Houta Bouw groot succes.

Vrijwilligersavond vv Geldrop Houta Bouw

Zaterdag 19 maart werd in de kantine van vv Geldrop Houta Bouw groots uitgepakt voor alle vrijwilligers die de club een warm hart toedragen. Het was een schitterend feest met ruimte voor enkele serieuze momenten. De nieuwe kleedkamers zijn officieel geopend en voorzitter Wilko In’t Anker sprak de enthousiaste menigte kort toe. 1 van de optredens werd verzorgd door Dries Roelvink, zie foto.

De vrijwilligers zijn werkelijk in het zonnetje gezet. De vereniging moet gedragen worden door de leden en daarvoor dient betrokkenheid te worden gerealiseerd. Derhalve is er ruimte ingelast voor Team Sas (2 vrijwilligers binnen de club) dat dit jaar gaat deelnemen aan Duchenne Heroes. Een loodzware mountainbiketocht met als doel zo veel mogelijk geld inzamelen voor kinderen met deze vreselijke ziekte. EN DAT IS GELUKT. Contant is opgehaald € 328,75. Er zijn 2 concrete toezeggingen van sponsors die voor € 250,00 ( ZBC en ’t Elfde) graag een logo op onze fietskleding wensen en er zijn enkele andere initiatieven aangeboden die zeker ook geld op gaan brengen. Een voorzichtige totaalschatting gaat snel richting € 1.000,00.

Zie ook de link op de homepage!

 

Jan en Gerard danken u van harte voor EN de heerlijke avond EN het geweldige financiële resultaat!! Wij hebben er enorm veel energie van gekregen en hebben inmiddels weer de nodige trainingskilometertjes in de benen.