FacebookTwitterLinkedIn
Aanbevelingen

De mening van de klant, die telt...

 
 

Pascal Viskil

concept // tekst // redactie

Met zijn inspirerende, energieke en betrokken aanpak hielp Sas mij in zes sessies van mijn uitstelgedrag af. Iets waar ik echt al jaren tegenaan liep. Gerard is recht door zee, oprecht en duidelijk. Hij benut zijn humor en inlevingsvermogen om in no-time zichtbaar resultaat te boeken. Ik gun iedereen een paar sessies met deze gepassioneerde vakman! less

Feb 17, 2016, Pascal was a client of yours
 
 

Ans Koning

consultant/facilitator at bibbo-profectum

Ik ben al 12 jaar zelfstandig ondernemer en hou ook administratief mijn hoofd boven water. Maar uit die zin blijkt al dat de administratieve kant van het zelfstandig zijn niet de leukste kant is. Ik heb afgelopen december twee bijeenkomsten gehad met Gerard Sas met als belangrijkste drijfveren: 
• Ik wil minder stress, en frustratie ervaren als het om mijn administratie gaat;
• Ik wil meer rust en ruimte in mijn hoofd voor productieve dingen in mijn werk en voor ontspanning.
Wat de aanpak van Gerard succesvol maakt is dat hij praktisch advies koppelt aan een goed psychologisch inzicht. Enerzijds hebben de bijeenkomsten me meer inzicht gegeven in de oorzaken voor mijn gevoel van gebrek aan controle. Anderzijds heeft het me enorm geholpen in praktische zin met het ordenen van informatie, het aanleggen van een systeem en het weggooien van een heleboel overtollig papier. 
De effecten die ik daar nu al van merk zijn dat mijn post niet meer blijft liggen maar meteen verwerkt wordt, de btw aangifte over het laatste kwartaal in 2015 binnen een paar uur klaar was, mijn bureau overzichtelijk is en ik inderdaad veel minder stress ervaar. 
less

Feb 10, 2016, Ans was a client of yours
 
November 2015, Rudolf Sinx, eigenaar Quantera Global in Waalre
 
 
 
 
Juni 2015, Laurens Wichems, eigenaar schoonmaakbedrijf in Hengelo
 

Hoi Gerard,

De afgelopen maanden heb ik als zeer prettig en leerzaam ervaren. Jou manier van coachen werkt aanstekelijk. Ik wil je dus ook zeer bedanken en wellicht zie ik je nog een keer.

 

Juni 2015, Paul van der Zanden, eigenaar kapperszaak in Wanroij

Onze samenwerking was super omdat het in mijn gedachten een grote bende was en door Gerard kreeg ik allerhande simpele tips om alles te organiseren waardoor het weer rustig werd in mijn gedachten en daar heb ik nu nog steeds veel profijt van. Gerard bedankt

 

Juni 2015 André Meuwissen, advocaat in Maasbracht

Kort en krachtig, Confronterend en Daadkrachtig. ( Feyenoord: geen woorden maar daden).
 
Sas-momenten:
- plan een aantal uren per week daadwerkelijk in om "reorganisatie vorm te geven".
- verlies de structuur niet uit het oog. (door planning in de agenda te plannen; werkdruk klein te houden).

 

 
Onderstaande teksten zijn gekopieerd vanuit LinkedIn.
 
Anurag ten Klooster
Anurag ten Klooster
at Miraconsult Training en Coaching

In het heftige jaar nadat mijn partner is overleden heeft Gerard me goed geholpen. Zowel met mijn huis op te ruimen en kasten opnieuw in te delen en te kijken hoe ik dingen handiger kan aanpakken in huis. Ik heb hierdoor meer overzicht en ruimte in mijn huis en daardoor ook in mijn hoofd. 

In mijn werk, heeft Gerard mij geholpen bij het organiseren van emailverkeer, en mijn weekplanning en bij de vraag hoe verder in deze nieuwe situatie als alleenstaande moeder met mijn eigen bedrijf Miraconsult. Op het einde gaf hij me zelfs feedback op mijn boek wat ik aan het maken ben. 
Gerard is een fijne sparringspartner en steun. Hij heeft sterke humor en is empathisch. En hij heeft echt kennis van organiseren en van een heleboel meer. 
Eigenlijk kon ik overal over praten met Gerard. Door zijn accepterende aanwezigheid voelde ik zelfs geen schaamte voor mijn eigen slecht opgeruimde berging. 
Het contact met Gerard voelt als die van een fijne collega. 
Dank je wel Gerard. Dat heb je heel mooi gedaan. 
En wat nog het allerbelangrijkste voor mij was, dank je voor alle uren dat we gelachen hebben. 
Ik blijf graag in contact met je.less

September 30, 2014, Anurag was Gerard's client

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dick de Boer
Dick de Boer
senior transfer pricing expert at Quantera Global

Gerard is een prettige persoon om mee te werken. Hij is in staat om een kluwen aan zaken terug te brengen tot de kern. Fijne no-nonsense benadering, scherpe analyticus, spaart de geit en de kool niet.

September 22, 2014, Dick was Gerard's client

 


Theo Hakvoort
Managing Director Finance and Shared Services at Quantera Global

What you see is what you get: Gerard is een adviseur/coach/mensen mens die op basis van GBV - gezond boeren verstand - zijn klanten aanstuurt en daarbij er niet voor schroomt om een kat een kat te noemen - niet om de hete brij heen draaien, maar zaken bij hun naam noemen. Een meedenker die een afgewerkt product achterlaat.

September 26, 2014, Theo was Gerard's client
 
 
 
 
 
 
 
Theo Hakvoort
 
 
 
 
 
 
 
 
Jean Pierre Wolfs
Re-order
Owner at Wolfs Mobile Mind and Telecom Care Limburg

Door het wegvallen van mijn partner liep ik zakelijk (eigen bedrijf) helemaal vast. In een cirkel achter de problemen aanlopen en door de toren hoge stapels geen zin meer om nog te ondernemen. Gerard heeft op een snelle, effectieve manier de problemen in kaart gebracht en d.m.v. zelfreflectie, heeft Gerard weer structuur in mijn processen gebracht, waardoor de stapels snel weg waren en er weer een enorme bloei in het bedrijf zit. Gerard....je bent een topper !! :-Dless

September 20, 2013, Jean Pierre was Gerard's client
 
Evelien van den Broek

Owner, Assurantiekantoor De Groot B.V.

Als professional organizer heeft Gerard ons geholpen om structuur en overzicht in onze organisatie te brengen. Door de snelle groei van ons bedrijf waren wij jarenlang gefocussed op klanten maar de interne organisatie en toenemende regelgeving van de overheid was voor ons een heet hangijzer geworden. Samen met Gerard de zaken geanalyseerd, een plan van aanpak gemaakt en vervolgens uitgevoerd. 
Waarom kun je dat niet zelf is de voor de hand liggende vraag maar soms heb je iemand nodig die werkt als een katalysator, je een spiegel voorhoudt, kritische vragen stelt en motiveert.less

August 28, 2013, Evelien was Gerard’s client

 

Jan-Karel Felderhof

Owner, Impetus and Professional Training & Coaching Consultant

Gerard combines the heart with the no non sense reality.He solves personal issues practically by relating them with a smile to the real world. And he makes people smile by letting their authenticity shine independently of what others might think, feel or do.

August 28, 2013, Jan-Karel was Gerard’s client

 

Rudolf Sinx

Senior Partner at Quantera Global

Gerard is als personal trainer in staat in korte tijd de opdrachtgever te doorgronden, te weten wat hem drijft, en wat nodig is om op korte termijn resultaat te boeken. Belangrijkste les: je kunt niet alles alleen doen.

August 28, 2013, Rudolf was Gerard’s client

 

Nell van den Borne

directeur/coach/trainer at Van den Borne Reintegratie en Advies

Wij hebben een erg goede en effectieve coaching en time-management training gevolgd bij Gerard. Zijn benadering is persoonlijk, direkt en zeer effectief gebleken. Gerard spiegelt goed. Er is veel ruimte voor eigen inbreng, de feedback is voor ons super en we brengen deze dan ook dagelijks in de praktijk.

March 21, 2013, Nell was with another company when working with Gerard at Gerard Sas, Professional Organizer

 

Marcel Verwimp

Bedrijfsleider Urban Wheelz Center

Gerard weet op aimabele wijze projecten in de organisatie te benoemen en zo te organiseren dan deze in een verrassend korte doorlooptijd kunnen worden afgerond zonder daarbij op enig moment het gevoel te hebben de controle uit handen te hebben gegeven. 
Zijn immer opbouwende en positieve houding, in combinatie met zijn gevoel voor humor en grote vasthoudendheid maken hem tot een serieuze maar prettige tijdelijke aanwinst voor elk bedrijf waar projecten soms maar niet af lijken te komen....less

December 3, 2012, Marcel was Gerard’s client

 

Peter de Hond

Accountmanager Inkomen at Nationale-Nederlanden

Gerard heeft me geholpen van een "chaos" administratief naar een geordende werkplek in de ruimste zin van het woord. Doordat dit is gebeurd heb ik ook weer de tijd en de ruimte om "creatief" te zjjn en op gezette tijden afstand te nemen van de dagelijkse zakelijke beslommeringen. om zo ook meer quality time te hebben met mijn gezin!!

July 6, 2012, Peter was Gerard’s client

 

Marco Ephraïm

family doctor and trainer at Primary Health Centre 'Therapeuticum Aurum'

Gerard heeft mij uitstekend geholpen om mijn opruim- en ordenproces te verbeteren, zowel in mijn praktijk als privé. Niet alleen heeft hij mij praktisch gecoacht om mijn archief en opruimsysteem te verbeteren, ook heeft hij mij mijn gewoontes hierbij leren ontdekken en veranderen. Dit veranderingsproces is nu gaande en daar ben ik heel blij mee!

February 19, 2012, Marco was Gerard’s client

 

Yvette Keijzers

Independent Music Professional

Op advies van Gerard hebben we samen een ondernemingsplan geschreven. Het geeft rust eens op papier te zien aan hoeveel muziekprojecten tegelijkertijd ik werkte. Nu ben ik gefocust op projecten die prioriteit hebben, heb de touwtjes beter in handen. Tot voor kort raapte ik alles op wat voor mijn voeten kwam en had daardoor het gevoel alle kanten opgetrokken te worden. Samen met mijn partner, een goede agenda en een I-phone pak ik zaken professioneler aan. Ik kan nu in “verloren uurtjes” rondom optredens effectief werken. Heb meer tijd voor mijn partner en de honden. Ook mijn partner is er blij mee. 
Yvette Keijzersless

February 15, 2012, Yvette was Gerard’s client

 

Jos van Grinsven

Sr Technical Specialist, Trainer/coach mechanical engineering

Gerard is realy an expert in his domain. He is able to get to the point very quickly and realy helps you further. He did a wonderful job for me when I hired him as a lecturer at Fontys Hogescholen in Eindhoven. Listen to his elevator pitch and experience how Gerard is making it come true for you.

February 14, 2012, Jos was Gerard’s client

 

Imke Segers

HR Partner at Berg & Partners | Verbetering van HR- en organisatieperformance

Gerard weet op een gelijkwaardige en natuurlijke manier mensen te laten groeien zonder daarbij voorbij te gaan aan hun eigen 'ik'. Ik heb gezien dat hij dit op een manier doet die bij zijn klanten ook structureel tot veranderingen en positiviteit leidt. Zijn aanpak is geen 'kunstje' of een 'trucje' maar leidt tot een bestendige verandering!

February 14, 2012, Imke was with another company when working with Gerard at Gerard Sas, Professional Organizer

 

Edwin Jansen

Studio76.nl - Fietsland.com BV

Bedankt Gerard voor al je hulp als professional organizer. 
Ik begrijp nu wat je bedoelde met "meer rendement door meer structuur"

Ik dacht dat ik het allemaal wel alleen zou kunnen en geen hulp nodig had om een betere organisatie en structuur te verkrijgen. Nu na de laatste dag gisteren met Gerard ben ik van mening veranderd en waar ik al jaren tegenaan hikte is nu afgehandeld.

Gerard vroeg waarom ik georganiseerd wilde zijn.

Dit waren mijn belangrijkste redenen:

- Meer doen in minder tijd,

- Beter overzicht houden op alles en daar grip op blijven houden,

- Om als ik vrij ben ook echt vrij te zijn zonder nog met mij werk bezig te zijn,

- Om tijdens werkuren ook daadwerkelijk te werken,

- En als laatste om niet meer te blijven uitstellen en te denken dat het wel goed komt.

 

Ik ben erg blij en het was achteraf veel simpeler dan ik altijd had gedacht, er tegen opzien al die tijd was niet nodig en heb spijt dat ik Gerard niet eerder heb gebeld! Gerard bedankt voor je vertrouwen, je hulp en het helpen dat ik een nog fijner leven heb gekregen dan ik al had ;-)

 

Edwin Jansen

Fietsland.com BV Eersel, Fotostudio 76

November 8, 2011, Edwin was a consultant or contractor to Gerard at Gerard Sas, Professional Organizer

 

Wijtze de Groot

Cognito Concepts - Connecting Minds - www.cognito.nl - ??????

Gerard weet hoe hij jou de boel beter kan laten organiseren. Geen zweverig gedoe maar praktisch en voortvarend.Onomwonden de problemen bij de kop pakken en samen een organisatiestrategie ontwikkelen die past. Dat heeft effect en levert direct winst op.

April 14, 2011, Wijtze was Gerard’s client

 

Margriet van Kampenhout

Owner | adviseur, trainer en coach at Argenta Consult

Een half jaar geleden heeft Gerard mij geholpen om de chaos in mijn werkkamer te structureren. We hebben twee dagen gesorteerd, gestructureerd en weggegooid. Deze dagen hadden, in alle betekenissen, een 'opgeruimd' karakter. Gerard bleef enthousiast, respectvol en vol vertrouwen in de uitkomst. En hij was streng, er was geen ontkomen aan. Niet voor niets want nog steeds werkt het systeem dat hij met mij, passend bij mijn manier, heeft neergezet. Mijn bureau is leeg, alles heeft zijn plek gekregen en dat geeft mij de houvast om het bij te houden. Echt de moeite waard!less

March 8, 2010, Margriet was Gerard’s client

 

Inge van Vonderen

fiscalist en pensioenadviseur, freelance docent

Ik heb Gerard gevraagd mij te helpen meer structuur en (dus) meer effectiviteit in mijn woon/werk situatie te brengen. Gerard is sterk in het benoemen van de knelpunten en komt met oplossingen die ook meteen toegepast kunnen worden. De directe, no nonsense aanpak heeft mij geholpen om meer uit zowel mijn werk als mijn privé te halen.

February 11, 2010, Inge was Gerard's client

 

Onderstaande aanbevelingen zijn van mensen zonder LinkedIn profiel:

 

Oktober 2014, Barbara, Fysiotherapeute

Beste Gerard,

Hierbij een stukje tekst over mijn positieve ervaring met jouw hulp als personal planner.

Als personal planner werd je mij aangeraden door de Movir. Om mij te helpen mijn administratie, als fysiotherapeut, weer op orde te krijgen en houden. Met mijn organisatorische- en planningskwaliteiten was niets mis, dus we konden direct opzoek naar waar het dan wel mis ging. Je gaf me de ruimte om eerlijk te kunnen zijn, zonder daarover te oordelen. Jouw actieve aanpak sprak mij zeer aan en snel kwamen we bij de kern van mijn probleem. Met jouw hulp heb ik dit goed kunnen verwoorden naar mijn collega’s. Ik ben mij bewust geworden van mijn kwaliteiten en heb geleerd om vanuit mijn eigen gevoel keuzes te maken. Het willen vragen van hulp aan anderen is uiteindelijk ook een succes gebleken. Door jouw steun en advies heb ik, in een korte tijd, grote stappen kunnen zetten. Dank je wel!

 

Groetjes, Barbara

 

September 2013, Jolène Steverink, Logopedist

 

Nadat ik vermoeidheidsklachten / Burn-Out verschijnselen kreeg, volgde een aantal gesprekken met Gerard Sas.
De gesprekken waren verhelderend en motiverend en hebben mij inzicht gegeven in mijn werk / privé leven. Ik heb o.a. geleerd dat ik zelf de regie heb en geleerd hoe ik het kan inplannen zodat het beter in balans is. Naarmate ik dingen anders ging organiseren en meer rustmomenten nam, werden mijn klachten minder.
Ik kan nu zeggen dat mijn werk- en privé leven weer in balans is en mijn gezondheid is verbeterd! 
 
September 2013, Jessica Holwerda, Mondhygiëniste
 

Goedendag,

Mij is gevraagd om in het kort iets te schrijven over de bevindingen betrekkende de samenwerking met dhr Gerard Sas.

Ik ervaar de samenwerking met Dhr Sas als zeer positief, mede omdat hij bij mij vrijwel direct de spijkers op z’n kop sloeg!!

Hij kwam met simpele maar voor mij zeer doeltreffende ideeën.

Ook terug koppeling van iedere gesprek heb ik als positief ervaren.

Geen druk van je MOET dit en je MOET dat maar probeer eens dit/dat.

Zijn positieve instelling/interesse in de mens en ‘het probleem’ is echt en oprecht!

 

Kortom dhr Gerard Sas was/is voor mij een waardevolle aanvulling!!

 

Oktober 2013, Mevr. K. Kruyt, fysiotherapeut te Leiden

Hoi Gerard,

Door met jou samen te werken ben ik mijn valkuilen gaan herkennen. Hierdoor kom ik eerder "to the point" en dus in actie, wat daarna een positief gevoel van daadkracht geeft. Ook door het advies de berg in ieder geval te bewandelen, al is het met veel pauzes, i.p.v. er tegen op te zien en er niet aan te beginnen geeft mij meer voldoening. Door met jou bezig te zijn heb ik het gevoel dat er weer meer beweging in achterstallige zaken zit en ik meer grip op de situatie heb.
Het betrekken van mijn partner hierbij heeft een aanzet gegeven de taakverdeling meer in balans te gaan krijgen. Hierdoor voelt het in het gezin weer meer als samen dan alleen.
Kortom "meer beweging en minder stilstand"!

Groetjes, Karin

Juni 2014, Nathalie, etaleuse 

Beste Gerard, ik wil je heel erg bedanken voor alle zaken waar je me zo mee geholpen hebt en alle goede tips die je me hebt gegeven .Samen met mijn eigen iniatief hebben we veel bereikt en een beter inzicht gekregen wat voor mij nodig is om elke keer weer een paar procenten energie erbij te pakken. Ik ben hard aan t studeren in je boeken tips ;)
Heel erg bedankt ! Het ga je goed en succes op je volgende klussen , je verricht goed werk op een persoonlijk nivea en doordat je je goed kan inleven was t heel fijn samen met je te werken bedankt !
En mocht ik je ooit nodig hebben in de toekomst als ik weer instaat ben een nieuw bedrijf op poten te zetten dan weet ik je te vinden ;)
 
Groetjes Nathalie